tisdag 25 augusti 2009

Crazy genen

Idag känns det som om hösten har kommit, sådär på riktigt. Det är kallt i skuggan men solen värmer fortfarande. Luften är klar och lite kylig.
Jag tror att jag använder min sommarklänning för sista gången idag. Har linne och ett par kalasbyxor under. Snart ska jag gå och möta Jossan.



Men innan dess...
Jag blir så hetsig när nånting är spännande.
I vanliga fall visar det sig genom att jag måste flippa mellan kanalerna på tv:n om det är för spännande i filmen. Eller gå på toa fastän jag inte behöver "nej, det är okej - stoppa inte filmen, det är lugnt". Förr bet jag på naglarna. Eller åt popcornen så fort att jag satte i halsen.
Nu vill jag vinna en auktion på tradera.
Jag har fått för mig att jag behöver en spikmatta.



Alla jag vet som har en tycker att dom är bra och hjälper faktiskt. Kanske att jag borde prova tänker jag. Särskilt med tanke på att mina axlar sitter uppe vid öronen ibland när jag kommer hem från jobbet. Så nu budar jag. Med inlevelse. Höjer med en tia i taget. Kan inte vara nyttigt. Särskilt irriterande är det att auktionen avslutas när jag är ute hos Sofia och då kan jag ju inte vara med i sluttampen...
Ack ja. Hjärtat blöder. Jag kommer ju förlora, det är jag säker på. Man måste ju va på hugget i slutet.

Hm. Annars har jag startat dagen med två varv runt boulogner = typ 2 km. Inte så mycket att skryta med men jag var ju tvungen att handla så jag kunde baka bröd till lunchen. Så svettig hasade jag in på Netto och fiskade upp visakortet ut bh:n när det var dags att betala. Dagens fräscha tjej liksom.

Men nu luktar lägenheten nybakt bröd, jag gjorde en Linuslimpa. Det godaste brödet ever!



Sen har jag druckit en smoothie och kaffe med irish cream smak som jag köpte igår. Arg - gott!!
Nu har jag suttit här senaste timmen och bara tagit det lugnt. Funderade på att gå till stan och kolla lite, men det känns som om det är bra att bara sitta här och ta det lugnt också. Lyssnar på sjukt bra musik och bara är.

Bästa sittplastsen.




Åh, mail om 10% på HM.
Kanske ska slå till...Ska spana in onlineshoppingen iallafall.
So long!

2 kommentarer:

Mats sa...

Vadå suttit en timme då hade du hunnit ett varv till runt skogen. Seriöst 2 varv är bättre än inget ibland för man nöja sig med att markera för kroppen deninte slipper undan helt.

en fis i rymden sa...

Haha, mjamjo, det är ju sant.
Make a statement liksom. Jag gjorde det idag med, samma runda. Men jag mätte den på iforms internetsida och den visade sig vara lite längre, nästan 3 km istället för de 2 som jag trodde - så då vart det mycket mer värt :D

( Det är meningen att jag ska träna inför göteborgsvarvet så jag blir deppig för att jag springer kort, men kort är som du säger bättre än ingenting alls)