tisdag 25 augusti 2009

vinst

Jag är en vinnare!
Nu är jag en stolt ägare av en spikmatta.
Eller det hoppas jag på iallafall, jag har ju inte fått den än.
Man vet ju aldrig.

4 kommentarer:

malin sa...

Gött!!! I början gör det asont, men nu har jag haft den så länge och använt den så mycket så nu är det bara skönt. Man vänjer sig fort så håll ut=)

en fis i rymden sa...

Haha, vi får väl se, jag har testat mammas hemma - det är nån jäkla värstingvariant med långa piggar, inte sånna snälla som jag köpte. Den mattan måste man nästan ha hjälp upp från :p

Men det ska bli intressant att se om det hjälper, det vart ju nån anmälan mot vem-det-nu-var som tillverkade mattorna för att det inte " hade nån bevisad effekt".

Men det känns ju som om dom borde funka. Din rygg blev ju bättre liksom...Hur är den nu förresten?
KRAM

malin sa...

ryggen är absolut bättre, för jag var hos kiropraktorn idag=) Det är inte helt borta, men det tar ju ett tag innan alla muskler slappnar av igen. Ja, jag har hört om den den anmälan jag med men helt logiskt så borde ju faktiskt blodcirkulationen komma igång, eller hur?! Sen om alla andra positiva saker bara är placebo skiter jag faktiskt i, så länge jag känner mig mer avslappnad och tycker mig sova bättre=) Man tvingas ju slappna av, för man kan ju inte direkt ligga och röra sig när man ligger på den=) Hoppas du tycker den är bra iaf! Kram!

en fis i rymden sa...

Haha, precis. Och idag ska jag hämta den så ikväll vet jag om det är hjälper :D