onsdag 7 oktober 2009

Kärlek

Igår var jag på tripp-över-dagen till den förnäma staden på Sveriges Framsida.
Åt en fantastiskt god sopplunch med Malin. Snacka om underskattad mat! Drog runt på stan lite, försökte hitta en kabinväska till Irlands-trippen, kollade efter mina long lost skor (hittade dom bara i 39, var lite små men köpte dom iallafall. Undrar om jag ska kunna behålla dom...dom klämmer lite)
Sen åkte Malin hem och kurerade sig och jag köpte en bh och lämnade (äntligen) in min mobil som har vart glapp sedan i somras.
Fick en kass lånetelefon i utbyte. Men det går att prata i nästan hela tiden iallafall, så jag ska väl vara glad för det.

Sen åkte jag till Gamlestan och blev kär. Det var ju hur fint som helst.
Massa småbutiker, folk ute på gatorna, barn som lekte på innergården.
Jag vill bo här:Lite skavanker, men inget som inte går att rätta till. Byta köksluckor, ta fram trägolv, lite ny färg på väggarna. Typ 4 minuter till spårvagnen eller bussen. Cykelavstånd till stan. Kan det bli bättre?
Daniel ska åka och titta på den på fredag och också skapa sig en uppfattning om området. Men jag älskart.

Drog till Jaegerdorffsplatsen och kollade på en annan lägenhet. Fin och fräsch på alla sätt och vis, men massproducerad på våning 6 av 12. Utsikt över fem lika dana hus. Ingen själ i huset med andra ord. Inga knarrande trägolv att gå på.
Och så homestylad att det nästan blev pinsamt. Menmen. Inget bud lagt där iallafall, även om det låg bra geografiskt sätt.
Men det är svårt dethär med boende.

Vi äger förresten en bil numera. Daniel åkte hem till Linköping igår och köpte den. En blå Saab. Blir nog bra.

Jag försöker packa för Lkpg/Mjölby/Kalmar trippen. Svårt när det innefattar begravning, promenader, fest- och myskläder. Gah.
Kanske får ihop nåt bra tillslut. Måste trycka i mig lite mat nu också innan jobbet.
Puh! Livet går i 150 just nu.

2 kommentarer:

malin sa...

Åh, det blev bh tillslut! Och skorna som jag tror kommer töja ut sig så du måste behålla dom. Annars kommer du ångra dig så fina som dom var. Och så kan du ju alltid prova den där sprayen jag läste om =) Hoppas hoppas ni får lägenheten! Vill att du ska flytta hit snart så vi kan ses hela tiden! Kram på dig!

en fis i rymden sa...

Ja, men dom hade den inte i svart, men jag köpte en vit - 250 spänn är ju sjukt billigt om man jämför med vad det brukar kosta. Jag har haft den på mig sen dess. Blir impad av mina snygga former HAHA.
Skorna funkar med tunna,tunna strumpor i men jag ska behålla dom iallafall!

Daniel kollar lägenheten idag, så vi får hålla tummarna. Jag längtar efter att ha dig närmre med!
KRAMAR