måndag 17 februari 2014

Daniels b-day

Idag är det Daniels födelsedag.
Jag och iris gick upp extra tidigt för att piffa till oss, fixa sconesfrukost och tända ljus.
Vi skulle nämligen ha överrasknings-frukost för födelsedagsbarnet.
Men först blev det presentöppning.

Av mig fick han nån slags specialsula som formar sig efter foten när man har värmt den (och klippt till den i exakt storlek), ett minneskort till systemkameran som för över bilderna via wifi till dator/platta/telefon (coolt!) Och sist men inte minst ett nytt skohorn eftersom vårt ser ut såhär.


Sen kom frukostätarna. Det var extrafamiljen bestående av Linus, Suss och Theo. 
De hade med sig en sån himla fin blombukett!
( återigen blir jag nog gladast, men vad gör det? Älskar snittblommor! Och jag är mestadels hemma på dagarna = behöver fina saker att titta på)


Theo har börjat gilla Iris. Eller han gillar mest hennes napp. Efter ett par lite rakare försök att stjäla den började han kamouflera stjälandet med pussar. Eller vi trodde han skulle pussa henne men har tog tag i nappen med munnen och vips var han en napp rikare. Smart liten rackare.


Vid lunch for Daniel och Susanne till sina jobb och Linus tog med Theo på shoppingtur.
Istället kom denhär fina bruttan och hälsade på. Sofia hade vägarna förbi efter en tur i alperna så vi passade på att hänga fram tills hennes tåg gick.


Vi gick på en tvåtimmars promenad i solen innan vi lagade paj och åt bullar. Det är himla fint med folk som man fortfarande är lika nära och man tycker lika mycket om fastän man ses så sällan. Mycket har hänt oss över åren men vi förblir desamma på nåt vis.
Himla fin dag hur som helst!

Inga kommentarer: