onsdag 29 januari 2014

Godkänd och klar

Idag har det vart en betydligt bättre dag för den lilla damen. 
Hon sov till halv elva (!) och då fick jag tillslut väcka henne för Joel och Lisa kon vid elva... Galet! 

Iofs var hon kanske lite trött efter nattens bravader, hon var så snorig o rosslig så jag på riktigt trodde hon skulle sluta andas lite. Testade snorsug, alla tips från BVC, mjölk i näsan osv men inget funkade. Tillslut somnade hon såklart ändå, andandes genom munnen.  ( Sen drömde jag att hon dog och vaknade helt hysterisk och var tvungen att lägga henne brevid mig i sängen. Hej neurotisk morsa) 

Men efter det har det gått bra. 
Glad tjej = lätt dag


Som sagt var Joel och Lisa här och fikade. De ska ju också ha en bebis så Joel hade gjort upp fina planer med att han ska vara dagmamma i Johans hus i Floda. Inte mig emot, det hade vart awsome! 

Efter att de hade gått trippade jag ner till mitt sista besök på MVC. Min barnmorska godkände mig för att leva livet igen ( dock utan hoppandet och springandet i fyra månader till) så nu är det bara att börja träna! Gött - som jag har längtat! 
Jag förväntade mig både gynundersökning och cellprov men slapp båda. Måste vart hormonerna som lyssnade förra gången... Cellprover var planerat till 2016. Skönt! Inte världens roligaste grej. 
Iris skrek i stort sett hela besöket, bra tajmat.

Påväg hem ringde Daniel och frågade om det hade gått bra med bilen. Jag hade nämligen i uppgift att parkera om den eftersom vi har såndär jäkla datumparkering. Fick försöka tre gånger idag för att få det rätt, gah! Första gången fick jag ingen plats, andra gången ställde jag mig i en lastzon ( den har vi provat en annan gång - 800:- i böter.) och tredje gången ställde jag mig tillslut rätt. Plus att jag hade glömt låsa bilen ena fången. Alltså har jag lyckats springa i trapporna ett antal gånger idag. Varför inte bara göra rätt från början? 
För att göra träningen lite bättre avrundade jag eftermiddagen med en rask promenad i en timme. 

Daniel mötte mig i dörren, tog över Iris och båda somnade. Så jäkla gött med lite tid för migsjälv. Firade med att läsa ut århundradets kanske sämsta bok. 


Så otroligt dålig svenska. Och vansinnigt långsam handling. Totalt överskattad så det är skönt att den är slut. Har nån grej att jag inte får avsluta mitt i en bok. Dåligt, som om boken skulle ta illa upp?

Imorgon hittar jag förhoppningsvis nån bättre i bokhyllan.


Inga kommentarer: