söndag 10 november 2013

39 +2


Jag är ju inte precis bra på att lägga upp veckobilder på den lilla rackarungen därinne. Men nu kan ni få se. Det är ju 4 dagar kvar om man nu ska tro på det givna datumet. 
Även om man inte ska ställa in sig för mycket på ett specifikt datum är det svårt att inte räkna ner. Och hoppas på att den ska komma ut snart. 

Just nu är jag nyss hemkommen från en långpromenad i rätt snabbt tempo ( för att vara mig) men inte händer det något för det. 
Det enda är att magranden plötsligt blev större på ett ställe, första bristningen? 
Eller så är det för att den ligger på sniskan därinne, vad vet jag? Min naveln är iallafall sned så det räcker:
Nä, den har nog parkerat sig därinne för all framtid.

Nu ska jag snart baka lussebullar så det finns godsaker att bjuda på när glöggen blir klar. Det är ju inte förrän i december men ändå. Nåt måste jag väl sysselsätta mig med? Får kanske sätta lås på frysen bara så de inte råkar bli uppätna innan.
Gött att ha lite energi iallafall, igår var värsta deppodagen - hade sovit sjukt dåligt och det var mörkt och regnigt hela dagen. Var helt gråtmild och övertygad om att jag inte hade några vänner (typiskt pms- humör. Var bara lite länge sen jag hade det så jag kopplade inte riktigt att det hade hormoner att göra. Och jag har ju inte vart nåt hormonell innan, kanske mest berodde på sömnbrist.. )
Jag kom hur som helst inte utanför dörren förrän Daniel kom hem.
Men idag så! Pepp-pepp!


1 kommentar:

Moa sa...

Håll ut! Tänk att det är absolut max 17 dagar kvar! Men jag tror lill*n håller tiden och kommer på torsdag!