söndag 30 mars 2014

Helgen när våren kom

Alltså denhär helgen har varit helt underbar!
Solen har strålat och nästan allting har börjat slå ut. Det känns på riktigt att solen värmer, har promenerat  t-shirt tillochmed! Livet som mammaledig är betydligt skönare när det är 17 grader i skuggan och sol än när det regnar snöslask från sidan...

Hur som helst kom Evelina och Daniel hit på lördagen och vi möttes upp i stan för årets första glass! Vi satt vid kanalen och mumsade till solen försvann bakom hustaken. Sen tog vi en sväng i trädgårdsföreningen innan vi skiljdes åt.


Jag och Daniel ville inte gå in riktigt än så vi tog apostlahästarna hem från stan. En himla skön promenad och framförallt väldigt fint att kunna prata ostört utan skrik i över en timme. Man får vara glad för det lilla! 
Vi tog oss upp till redbergsparken för att titta på solens sista strålar innan vi hasade hem och åt varma mackor och somnade i soffan. Hemskt bra lördag!


I morse vaknade somliga lite tidigare än andra. Illbattingen var så snacksalig så vi fick hänga i köket tills Daniel äntligen vaknade. Vi smög runt och ställde om klockorna. Alltså jag dör vad fint att det är sommartid nu! Snart kommer den!

Efter lite frukost började det krypa i hitta-på-nåt-tarmen och jag messade Susanne och Erica för att se om de ville hitta på nåt. Såklart. Tjolöholm väntade på oss med havsdoft och solsken.
Medan vi packade väskan kom Evelina och Daniel förbi för lite Irisgos innan de åkte hem. Himla fint med spontanbesök sådär!

Nåväl. Efter avfärd packade jag in min och Irret i bilen och åkte till Balltorp där vi mötte upp de andra. 
Såhär fint var det när vi kom fram


Det är ju här pappa vill att jag och Daniel ska gifta oss. Jag hade inte tackar nej precis.

Efter lite flanerande gick vi och fikade. Det är verkligen inte det lugnaste att fika med barn. Piuh! Upp o ner, fram och tillbaks. Jösses vad den lille rackarn styr! 
Och det ska tilläggas att fiket var fullt när vi kom och tomt när vi gick. Hm. Hoppas inte att det hade med Iris och Theos ljudvolym att göra...

Nu sover hon iallafall tillslut och jag tittar på Mästarnas mästare och väntar på att Daniel ska sluta jobbet. Bra avslut på bra helg!

2 kommentarer:

malin sa...

Så himla mysigt!
Nu hoppas jag att våren ska komma tillbaka igen, jag fryser arslet av mig just nu!

en fis i rymden sa...

Ja, jag längtar efter dig så jag håller på att gå i bitar!