onsdag 5 mars 2014

Semlor

Igår var det ju semmeldagen. Det skulle firas med att massa fint folk kom hit och fikade på nybakade semlor. Vi gjorde samma sak förra året men då var det lite lättare när det inte var en liten rackare som skulle äta/baja/kräkas när det gräddades som bäst. Men tillslut var det klart och gästerna kom.
Och som Mathias sa; det är ju en tradition nu. Sagt och gjort. 6 plåtar, 9 dl grädde och 500 g mandelmassa var de flesta mätta och belåtna.
Denhär lilla herren fick sitt livs första semla. Och han var rätt imponerad (kanske mest av fyllningen men ändå)


Här är några av alla fina. Vi behöver ett större vardagsrum. Tror vi var 18 pers som mest. Herregu va fint. Älskade människor!


Iris var Argis under stor del av kvällen men charmade upp sig lagom tills vi var fem stycken kvar. Bättre sent än aldrig liksom.
Imorse var hon världens gladaste igen. 


Vi har startat med operation "sova på dan" i förhoppning om att kvällarna ska bli bättre. Hoppas det funkar. Just nu sover hon under en improviserad sänghimmel (min mörka halsduk) för att få bort dagsljuset. 
Hon är så förbannat nyfiken så hon bara vaknar annars. 
Får ta igen det med en långpromenad ute sen när hon vaknar. 

Daniel jobbar nästan bara kvällar denhär veckan så jag hoppas för allt i världen att dethär gör susen för det är ej kul med kvällstimmarna själv. Men den som lever får väl se.


Inga kommentarer: