lördag 12 november 2011

Mot stranden!

I forrgar fick vi vara dykcert efter en lang dag.
Vi borjade med att aka ut med baten tidigt som tusan (jag tog massa sjosjuketabletter och kraktes inte en enda gang + att jag kunde ata lunchen. Hurra!) for vara tva dyk varav ett var "uppdyket".
Klarade det utan storre problem, Daniel hade lite ont i orat men det gick bra tillslut. Hamnade pa 18 meter som lagst. Sag ett par hajar (!) och en hel del drakfiskar. (Sanna som man absolut inte ska sticka sig pa)
Helt fantastiskt med andra ord.
Gjorde tenta pa kvallen, klarade mig med 3 fel. Helt ok.

Firade med carbonara, bars och glass samt shopping.
Pa kvallen var det festival (givetvis - varan resa ar full av festivaler.) Denhar festivalen var tillagnad ljuset iallafall. En parad genom stan, fyrverkerier till tusen och sma ljusflottar som skickades ut i havet. Plus att det var full moon party. Inte en helt dalig dag att fira dykcert pa.
Men alltsa. Fyrverkerierna var utan dess like. Jag tror vi lag i sanden i sakert en halvtimme (Malin: nu overdriver jag faktiskt inte. Det var mitt livs langsta fyrverkeri!!) och fan-glodde och oooohh:ade och aaaah:ade. Vi tillochmed var inne i ett par fyrverkerier...inte fullt lika kul for jag trodde mitt har skulle borja brinna. Galna thailandare som sprang runt med fyrverkerier i handerna och skot hejvilt!

Nu ar vi i Krabi iallafall. Igar hangde vi hela kvallen pa ett cafe, at hamburgare och kollade pa Hollywoodfilm. En touch av hemma.
Det var fint.

Nu vantar vi pa bussen som ska ta oss till Ao Nang och sedan vidare till Rayley ( tips-tack till Annalu) som tydligen ska vara det finaste stallet i hela Thailand.
Vi borjar ocksa fundera pa hur vi ska klara av varmen nar vi reser ifran havet. Planen var ju att ta oss tillbaka till Bangkok och sedan norrut men eftersom det ar sa sjukt varmt ( det var 29 - 30 grader i vattnet nar vi dok) sa vet vi inte om vi klarar det.
Eventuellt far vi soderut till Malaysia istallet. Dar finns det ju fortfarande hav liksom.
Och vi maste ut ur landet for att fornya visumen.

Vi far val se hur det gar. Men nu blir det buss och sen bad iallafall.

3 kommentarer:

Linus sa...

Om ni åker till Malaysia är det första naturliga stoppet Georgetown. Inte så charmigt om man försöker utforska det på egen hand, men om man hyr en taxi för dagen kan chaffisen visa massor av fina ställen!

Sen kan helt klart Cameron Highlands helt klart rekommenderas. Så himla fint och mysigt och lugnt och harmoniskt... och gott té!

Kram!

Håkan sa...

Hej....försöker prova att kommentera här....
Kram

Håkan sa...

Kram