tisdag 5 januari 2016

snart examen och äckliga fötter.

Iris hade julgransplundring med en pepparkaka som hon gjort på förskolan (jag gissar att hon har fått hjälp att spritsa dock) Hon var så himla gullig och bjöd bort halva till sin hungriga mor. Trots att den var "MIN!" och att hon hade gjort den själv för hon "är en stor tjej nu".

Min fina lilla unge!


Idag hade jag slutbedömning på praktiken. Jag fattar inte varför jag ska stressa upp mig så mkt innan, jag vet ju vad jag har gjort och inte gjort och att jag faktiskt är rätt hyfsad på mitt jobb. Sen är jag såklart osäker också men tja, jag hade ju en magkänsla innan att det skulle gå bra.
Och det gjorde det såklart. Jag fick så mycket beröm att jag nästan började gråta för jag blev så rörd. Så himla fina handledare alltså! Jag måste komma på nån bra hejdåpresent!
Jag är ju inte helt klar där än, det är hela helgen+ lite nästa vecka kvar men nu känns det liksom som att jag är färdig. Så himla skönt. Jag gick hem med världens huvudvärk (som alltid nuförtiden när jag har vart spänd och nervös för något) men med ett lätt hjärta. 

Tänk att jag snart tar examen. Det är så konstigt att det inte går att beskriva riktigt. 
Jag ska "bara" göra ett arbete och lämna in det  ( har nästan tre dagar på mig, kasnek kan det gå?) + fixa en presentation av vår d-uppsats och framföra den för klassen, handledare, huvudhandledare och våra framtida chefer nästa fredag och SEN är jag klar. 
Tur att jag inte har problem att prata inför folk. Hm. Fifan. 

Jag använder min vanliga strategi och ignorerar problemet tills det är framför näsan på mig. Bra plan. 

I övrigt har jag världens äckligaste fötter nu. I julas fick jag såna där påsar till fötterna ( med nåt giftigt medel i ) som göra att skinnet faller av och man ska bli mjuk o len som resultat. Jag är inne i tappa- skinn- perioden nu. Och jäklar va äckligt det är! Jag vågar knappt ta av mig strumporna... och gör jag det så ser det ut som om jag inte kommer ha några fötter kvar innan denhär veckan är slut, haha. Men det blir säkert ett fint resultat när allt är avflagat. Men nu - huu!

Inga kommentarer: