lördag 4 augusti 2012

Förkylningen

Jag är förkyld, lite sådär manligt förkyld. Jag önskar mig en årsförbrukning av snälla snytpapper, de jag har gör mig skinnflådd på näsan.
Jag smörjer och smörjer men det hjälper inte. Det är liksom fnasigt och dant.
Daniel tycker jag har tur som blev förkyld denna helgen istället för nästa, för då har vi semester. Men jag vet inte riktigt om jag är böjd att hålla med. Man kan inte gå till mitt jobb när man håller på och hosta eller snora. (= dåligt med pengar)

 

Så jag sitter alltså hemma och gör det, tar kort på min trasiga näsa och lägger uppenbarligen upp det här till allmän beskådan. Fiffigt.
När jag inte gör det tittar jag på film och gamla grejer på SVTPlay.
Igår fick jag för mig att gå ut med soporna. Jag flåsade en kvart efter att ha gått upp för trapporna igen så idag har jag stannat inne.

Gjort kuckelimuckmedicin.
Jarnos finska te och Enisas kroatiska smoothie. Fast hon sa att jag skulle ha i en hel citron i den, det räckte med en tredjedel för att få hela gommen att dra ihop sig. Men det kanske är effektivt?
Man får väl bekämpa bacillerna bäst man kan. Svenska knäckemackor kanske också har nåt bra i sig?

Fast jag tror inte det gör så stor skillnad, är helt övertygad om att Johan och Anna smittade mig i måndags med den berömda Härräng-flu. Och den är tydligen extremt efterhängsam. Men vi får väl se.












Inga kommentarer: