lördag 22 oktober 2011

nationalparken och borttappad kamera

Nu ar det 33 grader varmt och vi ar i djungeln.
Eller juts nu ar vi forstass pa ett itnernetcafe.

Sen sist har vi vart och forstrannt, det varfantastiskt roligt forutom att jag tappade min kamera under farden. Eller jag simmade lite och nar Daniel skulle dra upp mig hamnade kameran mellan mig och baten och - plopp! Sa var den borta. Sa himla sorgligt.
Fast det var itne riktigt kameran jag vart ledsen over, utan alla bilder. Allting fran resan, bilder och filmer fran vandringen. Jakla skit att jag inte hade lagt over dom pa datorn.
Ska inte gora det misstaget igen sager jag bara...

Igar var vi pa elefantsafari i djungeln. Vi sag en apa, nagra faglar, lite radjur och en krokodil. Inte mycket alltsa. Men pa kvallen nar vi tittade pa solnedgangen vart vi lite jagade av en noshorning. Det var mer an spannande.

Idag har vi paddlat kanot ( eller nja. det var ljug. Vi har suttit i en kanot) och jag har badat med en elefant. Seriost. Men. En. Elefant.
Den var stor som ett hus och hard och harig sa jag vart aldeles skavd pa benen. Men det var fanstastiskt. Basta hitills tror jag. Om man sitter pa en elefantrygg sa ar det sjukt langt ner till vattnet nar man trillar i. Ungefar som att hoppa fran ett busstak.
Hurra vad det gar.

Snart ska vi aka oxe, imorgon ska vi tillbaka till Kathmandu igen och den 25:e har vi kopt flygbiljetter till Dehli. Kan nog bli bra.


2 kommentarer:

Filip sa...

Hård och hårig, inte stubben på Daniel som spökat då? :)? Kram

en fis i rymden sa...

Haahahaha!
Stackarn. Men nja. Jag skulle nog tro att den ar liiiite lenare anda!
><