måndag 24 oktober 2011

Imorgon far vi till Indien

Vi fick nyss flygbiljetterna i handen, de som gar till New Dehli alltsa. Hotell bokat och flygplatshamtning avklarat. Hoppas det gar som smort.
Vi ska forsoka skaffa tagbiljetter till "the golden triangle" som inte ar nat snuskigt utan en rundtur med tag mellan Dehli-Agra (Taj Mahal)- Jaipur- Dehli.
Vi hoppas och hoppas pa att oversvamningarna i Thailand ska ga over fort sa vi slipper gora om resturen men vi far val se. Indien har ju ocksa sol och salta bad. 
Jag har hamtat mig lite fran kameraforlusten, aven om det ar lite sorgligt ibland.

Vi har inte gjort sa mycket sen sist. Handlat ett par trojor och atit massa god mat. Senast en chicken tikka som brande bort varenda smaklok jag hade kvar.
Nu vantar lite lasning pa takterassen innan vi ska ata igen.
Hurra, jag kommer bli tjockare an nansin.
Far ta tag i det nar jag kommer hem igen (det ar som vanligt sa fort man aker nanstans. Forsoker ata nyttigt men det gar for tusan inte...  allt, da menar jag allt, ar friterat pa ett eller annat satt)



2 kommentarer:

malle sa...

åh njag är så avundssjuk på er!!! Vill med resa!!! Men jag längtar lite efter att ni kommer hem snart. Fint ska det bli att hänga lite =)

en fis i rymden sa...

Ja, det ar sa himla fint, kanns konstigt att halva tiden redan har gatt...Men ibland kan jag faktiskt langta hem (oftast efter konstiga saker, typ att stada och laga mat!)
Men mest langtar jag ju efter er saklart!
KRAMAR