söndag 27 april 2014

Shortspremiär!

Idag var det så varmt att både jag och Daniel hade shortspremiär!
Hur härligt som helst.
Dagen startade med att vi fick besök av de som köpte vår lägenhet, de skulle måtta och fundera på hur dom skulle ha det.
Efter det gjorde vi iordning lite picknick och for till havet för lite häng.


Iris sov i vagnen, Daniel sov på filten och jag tjuvlyssnade på två gulliga farbröder som pratade om allt från Jill Johnson till podcaster.
Sen peppade jag upp mig för årets andra dopp.
Det gick fort för det var faktiskt himla varmt. Bilen visade på 22 grader i skuggan.


Här är jag nybadad och mallig. 
Och framförallt nöjd med att jag inte skar mig när jag skulle upp denhär gången. 

När jag hade torkat lite for vi hem till Emma och Markus. Vi var där igårkväll och grillade. Daniel och Markus tog ner massa träd så vi kunde sitta ute på verandan i kvällssol tills det blev fuktigt i luften och kylan kröp på. Så himla fint. 
Nåt som var halvfint var att Daniel glömde sin ring och klocka därute så vi fick fara dit och hämta hem dom.
När vi ändå var ute och åkte stannade vi i affärer, jag fick mig ett par tröjor och ett par nya solglasögon och Daniel hittade alltmöjligt.
Och sen gick vi till IKEA och drömde om vår blivande uteplats. Bra och fint ska det bli. Och jag ska äntligen få plantera lite (kanske inte så mkt nu i sommar men nästa, då jäklar!)


Gården var så grön och fin så man nästan inte fattar att det är sant. Var det inte november nyss? När jag var ute med soporna var jag tvungen att sätta mig på en bänk lite och dra in lite extra mycket sommar i näsan. (plus lite pollen tydligen. Nös mig tokig nyss och unnade mig en antihistamin, det är vardagslyx det)
Imorgon är det måndag och Daniel jobbar igen. Det har vart en sån fin helg att jag nästan trodde vi hade semester...tur att det snart är valborg så det finns anledning att fira in våren ännu mer!

Inga kommentarer: