söndag 13 maj 2012

MotorcykelknuttenI fredags och lördags var jag, Linus, Susanne, Marcus och Erica på minisemester. Vi for motorcykel ut i skogen för att slå upp tält, grilla och ha det riktigt gott.
Såhär ser man ut om man gör det.


Det hade regnat i 3 dagar när vi gav oss iväg men på nåt underligt sätt sprack det upp och det kom inte ett enda stänk förrän vi hade hittat tältplatsen och spänt upp tälten.
En sjö mitt i skogen fick det bli. Hur fint som helst vid en liten badplats.


Vi bestämde oss i sann midsommaranda att grilla "ute". Vi hittade nämligen ett tak att vara under men det kändes lite fegt att vara under det. Haha, löjligt va?
Och det blev som på midsommar. In med grillarna under taket, ut med dom igen. In igen, ut en gång till. 

Här är utsikten när det inte regnade.


Det var väldigt festligt på kvällen, trots regnet. Erica frös och hade min livräddar- dunjacka, men annars var allt tipptopp!


Natten blev regnig och blåsig och alldeles underbar. Man måste bara älska att tälta när det regnar!
Det smattrar så gott och man bara sövs av ljudet.

Dagen efter hojade vi vidare, knappt nåt regn och med ett underbart välkomnande i Göteborg i form av sol och vår. Riktigt roligt var det faktiskt, trots krånglande med kläder och hjälm varje gång man skulle pinka. Men kanske lär man sig och tålamodet blir bättre efter hand. Well. I framtiden kanske det händer. Ett MC-kort. Fast jag kanske borde börja med ett bilkörkort?
Jaja.

Men iallafall. Det var helt enkelt ett fantastiskt substitut för Göteborgsvarvet.


Inga kommentarer: