söndag 27 mars 2016

Jourcentralen

Idag har jag hälsat på min kompis jourcentralen. Sist jag gjorde det var när jag hade brutit bröstbenet och nu när jag håller på att hosta upp mina lungor.
Det var betydligt mer kö idag, herregud vilken marknad det finns att göra pengar på hos sjuklingar! Nåväl. Efter nån timmes sovande i väntrummet blev det min tur att gå fram till damen i luckan som utbrister " o herreguuuuuuu vad du låter!!" och jag kan inte annat än att hålla med.
Sen fick jag träffa läkaren som klämde o kände o lyssnade överallt och konstaterade att det inte var lunginflammation iallafall, piuh! Men att jag borde ha himla ont i öronen, men att det inte var antibiotikaläge ändå. Sen fick jag ännu mer stark hostmedicin utskrivet + en inhalator som gör att jag känner mig över 75 år gammal.
Men än så länge gör den lite skillnad så jag är glad för vad jag kan få.
Och som han sa, var glad att du är sjuk nu innan bebisen kommer för man kan inte ta nån av de här medicinerna om man ska amma. Herregu, då hade jag nog inte överlevt!
Nu har jag sovit i två timmar här hemma och har precis pillat i mig lite te och isglass till lunch. Fy vad jag hatar att va sjuk.

Nu ska jag återgå till att lyssna på regnet och se vad netflix har att erbjuda för dagen.

Inga kommentarer: