lördag 27 november 2010

Gårdagens middag och dagens bedrifter

Igår när vi var på middag hos Emma och Richard hade jag min vintageklänning från New York på mig. Den ser kanske lite konstig ut på bilden men den är himla fin i verkligheten. Och alldeles för kall för vintern egentligen men om man ska på kalas så ska man. Och det vart ett förträffligt fint kalas, jag tycker om dom allihop. Trots att jag sloknade vid elvasnåret efter för många öl och för mycket kladdkaka...


Idag mötte jag upp Malin på stan. Äntligen! Vi ses ju så sällan fastän vi bor i samma stad. Eller sällan kanske det inte är men det hade vart mysigt att bo lite närmre så man kunde springa över på en kopp te i tid och otid...Hon köpte iallafall lite finfina grejer och jag försökte hålla i plånboken eftersom jag köpte lite nya kläder inför begravningen men kom ändå hem med en julstjärna och lite annat smått och gott. Framförallt kom jag hem med typ ett kilo sushi i magen. Buffé och sushi på rullband alltså. Farligt!

Nu har jag precis gjort en dörrkrans, det var ju hur kul som helst. Har glömt att jag tycker om att pyssla så mycket. Nu har jag lyssnat på julmusik, städat, mailat iväg min önskelista till nära och kära, adventspyntat, vart ute på gatan för att fönstertitta hos mig själv och tagit igen mig i soffan lite.
Det har vart en fantastiskt fin ledig dag.
Såhär ser man ut när man har en bra dag och ska leka med Malle.

2 kommentarer:

Lit de Parade sa...

Fin klänning! Passar dig perfekt :-)


M @ Lit de Parade

en fis i rymden sa...

Tack så mycket :D