onsdag 21 januari 2009

hmm

jag är så himla trött för ingenting.
det är jobbigt att vara i ett annat land. fast jobbigt på ett bra sätt, men vartenda fotsteg, varenda maträtt - precis allt man gör är nytt och osäkert.
från hur man ska spola i toan till om man tar i hand eller inte.
det är så svårt.
men vi har roligt tillsammans även om vi blir sura emellanåt. men det är ganska bra att man får vara, annars hade aldrig dethär gått.

idag har vi vart på praktik igen. gjorde inte så mycket idag heller. ett par graviditetstest, varav ett var positivt. det var kul. hon blev glad fastän hon var ung...känns konstigt, många är 3 barnsmammor när dom är 20 här. och så tycker dom att vi är konstiga som inte är gifta.
kanske nåt för daniel att jobba på?
hoppas det blir lite mer imorron, men samtidigt, va fan. dom tar blodprover med nål och 10 ml spruta som dom drar upp. lite primitivt och läskigt. inte nåt jag egentligen vill göra...

men shit jag måste sova. hostade så mycket idag att dom ville ge mej lite röd sirup för hostan. jag vågade inte ta emot det då, men kanske borde göra det imorron.
så godnatt för nu.

1 kommentar:

Mats sa...

Inte bra det här med hostan. Har själv en irri som inte vill ge sig.

Köp lite antiinsektsmedel för att få bort dom (eller fånga en spindel och kedja vid datorn)det brukar finnas bra medel i varma länder..

Klart han skall göra en ärbar kvinna av dig men tre barn medans du är borta är det verkligen det du vill? :)